Follow us

WynActive on Twitter WynActive on Twitter
OUR GROUP FITNESS SCHEDULE

Timetable

CLICK HERE TO VIEW AND DOWNLOAD THE CURRENT WYNACTIVE GROUP FITNESS TIMETABLE.

Aside from one class change, the current timetable (effective from 2nd August) is identical to the printed timetables available from AquaPulse & Eagle Stadium (effective from 15th May 2017). The change which has occurred is the 6:40pm Thursday Sh'Bam(45) class in the Main Group Fitness Studio at Eagle Stadium has been replaced with Zumba(45).

LES MILLS Instructor Workshops will be held at Eagle Stadium this Saturday 19th August, replacing regular Group Fitness programming for one week only at the facility.

Members are welcome to join us in the following sessions which will be delivered by Les Mills trainers for the benefit of instructors:

8.40am Body Step (1hr)
9.40am SPRINT (30min)
10.30am Body Balance (1hr)
1.45pm Body Attack (1hr)
3.30pm RPM (45min)

Please note that no other classes will run at Eagle Stadium on this day.

Eagle-only members are welcome to participate in any of the Group Fitness classes at AquaPulse for the entirety of Saturday, 19th August - just see the service desk for tickets to the classes.

Group fitness classes are available to both members and casual users, however Members have priority to attend classes. You are able to attend and collect a ticket up to 2hrs prior to class commencement from either reception or the class kiosk

* Normal terms of entry apply and some areas may be restricted for age, access and operating hours. Please refer to the website or contact Eagle Stadium for more information on 8734 5677.

 

Print Filter by:
MONDAY TUESDAY WEDNESDAY THURSDAY FRIDAY SATURDAY SUNDAY
5.00am
5.30am
6.00am
HIIT
06:10am | 30MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 30)
Body Pump
06:10am | 45MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 45)
RPM
06:10am | 45MIN
CYCLE STUDIO (EXPRESS 45)
Metafit
06:10am | 30MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 30)
6.30am
7.00am
7.30am
8.00am
8.30am
Body Step
08:40am | 1HR
MAIN STUDIO - Special Les Mills Instructor Workshop Sat 19/08 only - Members Welcome
SH'BAM
08:40am | 45MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 45)
9.00am
SH'BAM
09:20am | 45MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 45)
Body Pump
09:20am | 45MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 45)
Boxing Circuit
09:20am | 30MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 30)
RPM
09:20am | 45MIN
CYCLE STUDIO (EXPRESS 45)
Body Pump
09:20am | 45MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 45)
9.30am
CORE
09:55am | 30MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 30)
Sprint
09:40am | 30MIN
CYCLE STUDIO - Special Les Mills Instructor Workshop Sat 19/08 only - Members Welcome
Boxing Circuit
09:35am | 30MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 30)
10.00am
Cycle
10:10am | 30MIN
CYCLE STUDIO (EXPRESS 30)
Adult Active
10:10am | 1HR
MAIN STUDIO
TREAD RUNNER
10:20am | 30MIN
GYM FLOOR (EXPRESS 30)
Metafit
10:10am | 30MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 30)
Cycle
10:10am | 30MIN
CYCLE STUDIO (EXPRESS 30)
CORE
10:10am | 30MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 30)
10.30am
Zumba
10:30am | 1HR
MAIN STUDIO
Adult Active
10:45am | 45MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 45)
Body Balance
10:30am | 1HR
MAIN STUDIO - Special Les Mills Instructor Workshop Sat 19/08 only - Members Welcome
11.00am
11.30am
12.00pm
12.30pm
1.00pm
1.30pm
Body Attack
01:45pm | 1HR
MAIN STUDIO - Special Les Mills Instructor Workshop Sat 19/08 only - Members Welcome
2.00pm
2.30pm
3.00pm
3.30pm
RPM
03:30pm | 45MIN
CYCLE STUDIO - Special Les Mills Instructor Workshop Sat 19/08 only - Members Welcome
4.00pm
4.30pm
5.00pm
5.30pm
CXWORX
05:30pm | 30MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 30)
Metafit
05:30pm | 30MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 30)
Boxing Circuit
05:30pm | 30MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 30)
6.00pm
Zumba
06:05pm | 45MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 45)
RPM
06:05pm | 45MIN
CYCLE STUDIO (EXPRESS 45)
Body Pump
06:05pm | 45MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 45)
Sprint
06:05pm | 30MIN
CYCLE STUDIO (EXPRESS 30)
Body Balance
06:05pm | 1HR
MIND & BODY STUDIO (CRECHE)
Yoga
06:05pm | 1HR
MIND & BODY STUDIO (CRECHE)
RPM
06:05pm | 45MIN
CYCLE STUDIO (EXPRESS 45)
Body Combat
06:05pm | 45MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 45)
CORE
06:05pm | 30MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 30)
RPM
06:05pm | 30MIN
CYCLE STUDIO (EXPRESS 30)
6.30pm
Pilates Matwork
06:45pm | 30MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 30)
Body Pump
06:55pm | 1HR
MAIN STUDIO
Body Step
06:55pm | 1HR
MAIN STUDIO
Body Pump
06:55pm | 45MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 45)
Zumba
06:40pm | 45MIN
MAIN STUDIO (EXPRESS 45)
7.00pm
Body Balance
07:10pm | 1HR
MIND & BODY STUDIO (CRECHE)
Body Balance
07:10pm | 45MIN
MIND & BODY STUDIO (CRECHE)
7.30pm
8.00pm
8.30pm
9.00pm
9.30pm
10.00pm
10.30pm
11.00pm


*Specialist class – extra fees apply